Visszalépés a vételi szerződéstől

Általános információk

A célunk, hogy Ön elégedett legyen a nálunk vásárolt hangszerrel. Ezért a törvény által megszabott követelményeken felül jelentős módon bővítjük a vételi szerződéstől történő visszalépés lehetőségeit (az áru visszaküldése indok megadása nélkül).

Azt követően, hogy az árut átveszi a szállítmányozótól vagy a hagyományos üzletünkben, 30 teljes nap áll rendelkezésére arra, hogy tájékoztasson bennünket a vételi szerződéstől történő visszalépési szándékáról. A törvény által előírt 14 nap kizárólag a Boutique szekcióra illetve használt termékeinkre vonatkozik. Az árut visszaküldheti részünkre vagy visszaviheti bármelyik üzletünkbe. Az értesítés beérkezésétől számított 14 napon belül visszatérítjük Ön részére az áru vételárát.

Eljárás

Szállítsa az árut bármelyik üzletunkbe, vagy küldje el a következő címre. A panasz osztállyal való megyegyezést követően az árut át tudjuk venni az önnel meg adott címen a mi költségünkre (ez a szolgáltatás 90 nap alatt egyszer használható fel).

AUDIO PARTNER s.r.o. - Kytary.cz
Visszáru Osztály
Mezi Vodami 23, 143 00 Prága 4 - Modřany
E-mail:
A Visszáru Osztály nyitvatartása: hétfő-péntek: 10-17 óra között.

Az áruhoz mellékelheti a visszalépés a szerződéstől című űrlapot, valamint a vásárlási bizonylat egy másolatát.

Ha az árut egy másikra szeretné cserélni, adja meg az igényelt áru kódját (HN...). Ha az áru raktáron van, postafordultával elküldjük az Ön részére. Az esetleges árkülönbséget felfizetéssel vagy a túlfizetés visszatérítésével oldjuk meg.

Figyelem

A visszaküldés során gondosan csomagolja be az árut. Az esetleges károsodásért a szállítás közben az eladó nem vállal felelősséget.

Ha Magyarországon kívüli bankszámlára térítünk vissza pénzösszeget, a vásárló viseli a nemzetközi fizetéssel kapcsolatos valamennyi díjat.

Az árut ne küldje utánvétellel. Nem vehetünk át ilyen szállítmányokat.

A vevőnek lehetősége van kapcsolatba lépni a visszatéritési osztállyal, amely biztosítja a visszaküldött áru visszaszolgáltatását az eladó költségére. Ez a szolgáltatás 90 nap alatt egyszer használható fel).

Ha a vásárló egy cég, az összeg visszatérítésének feltétele a jóváírás aláírása, amelyet kérésre a Visszáru Osztály küld meg.

Ha a megrendelés vagy annak része ajándékutalvánnyal került megfizetésre, az esetleges visszatérítés egy pótutalvány formájában fog történni.

A törvényből adódó további feltételek

A vételi szerződéstől történő visszalépés esetén az eladó nem köteles a vásárló részére visszatéríteni a pénzösszeget addig, amíg a vásárló az árut át nem adja, vagy nem bizonyítja, hogy az árut elküldte az eladó részére.

A vételi szerződéstől történő visszalépés esetén az áru visszaküldésével kapcsolatos költségeket a vásárló viseli.

A vételi szerződéstől történő visszalépés esetén a fogyasztó a szállítási díj összegének visszatérítésére jogosult a legalacsonyabb ajánlott összegben (az esetben, ha drágább szállítási módot választott).

Elektronikus úton kézbesített digitális tartalom esetén a vásárlástól való elállás nem lehetséges. A felhasználónak lehetősége van a vásárlást megelőzően kipróbálni a digitális tartalom próbaverzióját.

A fogyasztó a Polgári Törvénykönyv 1837. szakaszának rendelkezései alapján nem léphet vissza a vételi szerződéstől:

 • olyan áru szállítása esetén, amely a fogyasztó kívánsága szerint került módosításra vagy részére személyre szabták
 • olyan áru szállítása esetén, amely gyorsan romlandó, valamint olyan áru esetében, amely a kézbesítést követően visszafordíthatatlanul felcserélésre került egy másik áruval
 • a zárt csomagolásban kézbesített áru esetén, amelyet a fogyasztó kivett a csomagolásból és higiéniai okokból nem küldhető vissza
 • hang- és képfelvételek vagy számítógépes program szállítása esetén, ha megbontotta annak eredeti csomagolását
 • © AUDIO PARTNER s.r.o.

  Keresett kifejezések

  Kategóriák

  Márkák

  Kérjük várjon