Január 9. és 11. között ügyfélvonalunk nem lesz elérhető. Megértésüket köszönjük.

Áru szállítása

Szállítási mód Ár Ingyenes ettől
GLS 1 190 Ft 20 000 Ft
DPD 1 190 Ft 20 000 Ft
GEIS cargo 3 990 Ft ---
Csomagküldő 790 Ft 15 000 Ft

Az árak ÁFA-val együtt vannak feltüntetve

GLS

A küldemény kézbesítése Magyarországra a rendszerint 48 órát vesz igénybe a szállítmányozó részéről. Utánvételes fizetés esetén az áru átvételekor történik meg a fizetés Ft-ban.

DPD

Rendeljen tőlünk 17 óráig és mi 48 órán belül kézbesítjük a csomagot.
A 17 óráig leadott megrendelések túlnyomó többsége 48 órán belül kézbesítésre kerül. Azon termékeinkre érvényes ez, amelyek raktárkészleten vannak (lásd a minden termék mellett feltűntetett információkat). Amennyiben a futár nem éri el a kézbesítési címen, a megrendelésben szereplő telefonszámon keresi majd Önt a díjmentes ismételt kézbesítés időpontjának ügyében. Utánvétes vásárlás esetén az árut a szállítmányozótól történő átvételkor fizeti meg. A küldemény aktuális állapotát figyelemmel kísérheti on-line a https://www.dpd.com/hu weboldalon.

GEIS cargo

Szerződéses partnerünk a GEIS Cargo a kézbesítési címre szállítja a küldeményt. A küldemény kézbesítése Magyarországra a szállítmányozó részéről általában 3 munkanapot vesz igénybe.Méreten felüli csomagok szállítása.

Csomagküldő

Vegye át csomagját kényelmesen valamelyik Átvételi ponton. A hétköznap 13 óráig beérkező megrendelések nagyrészét 2 munkanapon belül eljuttatjuk az Ön által megadott átvételi pontra. Nem kell alkalmazkodnia a kézbesítés időpontjához. Amint készen áll a csomag az átvételre, SMS vagy e-mail értesítést kap róla. Az általános átvételi határidő 7 nap.

Kérjük várjon