Mindig a legjobb ár. Még a váf sárlás után is.

Mindent igyekszünk a legalacsonyabb áron kínálni a piacon. Így is talált alacsonyabb árat? Jelentkezzen az űrlap (minden terméknél az árcédula alatt találja) segítségével, és mi megpróbáljuk még csökkenteni a mi árunkat. Amennyiben a nálunk történt vásárlás után talál alacsonyabb árat, 30 napon belül jelentkezzen a kommunikacio@kytary.hu-n! Ha lehetséges lesz, visszamenőleg, vevői bónusz formájában kompenzáljuk Önnek az árkülönbséget.

A Kytary.hu-nál mindig biztos lehet a kedvező vásárlásban. Bővebb infó itt.

30 nap kipróbálásra

Előfordulhat, hogy a gondos kiválasztás ellenére, a hangszer nem felel meg elvárásainak. Azt szeretnénk, hogy a nálunk vásárolt hangszerekkel 100%-ban elégedett legyen, s ezért lehetőséget adunk arra, hogy az árut a vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldje.

Így biztos lehet abban, hogy a Kytary.hu-n mindig ki tudja választani szíve hangszerét. Bővebb infó itt.

Az áru visszaküldése esetén a szállítást mi fedezzük

Célunk, hogy a lehető legjobban önmagára és zenéjére összpontosíthasson. Amennyiben úgy dönt, hogy visszaküldi vagy kicserélteti a megvásárolt árut, az áru felvételének költségeit - a átvételt követő 14 napon belül - mi álljuk. Nincs más dolga, mint az e-mail címen kapcsolatba lépni velünk. Ez a szolgáltatás 90 napon belül 1 alkalommal vehető igénybe. A fennmaradó 16 napban az árut saját költségére küldheti vissza nekünk.

Összpontosítson az alapvető dolgokra, a többit bízza ránk! Bővebb infó itt.

Minden vásárlással kap árengedményt

A Kytary.hu e-shopban, minden vásárláshoz - a nagy öröm mellett - vásárlói bónuszt is szerez, amit ügyfélszámláján kezelhet. Ezzel a bónusszal bármilyen jövőbeli megrendelését olcsóbbá teheti.

A Kytary.hu-n történt vásárlásnál mindig kap még valami pluszt. Bővebb infó a vásárlói bónuszról.

Tanúsított EU kereskedő

A Kytary.hu óriási raktárkészletekkel rendelkező hangszerkereskedő, és 2000 óta terjeszti a zene és a hangszerek örömét. Ez idő alatt számos, tekintélyes díjat és minősítést sikerült szereznünk.

Nálunk biztos lehet abban, hogy vásárlása biztonságos és garantálja az elégedettséget.

Ingyenes szállítás és hosszabb garancia

A zene kultiválja a körülöttünk lévő világot, ezért igyekszünk a szokásosaknál magasabb szintű szolgáltatásokkal segíteni alkotó tevékenységükben a zenészeket. Az egyéb előnyök mellett 3 évre meghosszabbított garanciára és ingyenes szállításra is számíthat, mégpedig már a 49 000 Ft feletti megrendeléseknél.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a méreten felüli tételekre, köszönjük a megértést.

Az ügyfél-elégedettség számunkra mindig az első helyen van.

Óriási raktárkészletek

Ahány zenész, annyi különféle ízlés és stílus. Ahhoz, hogy hosszú távon még a legigényesebb játékosok igényeit is kielégíthessük, hatalmas készletekkel rendelkezünk. Ennek köszönhetően garantálunk minden stílus és műfaj számára maximális hangszer-választékot. Központi raktárunkban több ezer hangszer vár Önre.

Nálunk mindenki tud választani.

Professzionális csapat zöld vonalunkon

Ha majd a hangszer, az erősítő-berendezés kiválasztásához lesz szüksége tanácsra, vagy gitáreffektekről, billentyűsökről vagy bármi másról szeretne beszélgetni, ne habozzon, hívja 0680 021 358-as zöld számunkat, melynek üzemelési ideje itt található. Készítettünk Önnek online vásárlási tanácsadót is.

Hívjon bennünket a Kytaron :-).

Gyors fizetés, megrendelése még aznap elhagyja raktárunkat, ingyenes szállítás

Maximális kényelme érdekében biztonságosan fizethet bankkártyával, on-line, de ugyanígy használhatja a GoPay fizetőkaput is, valamint közvetlenül internetbankjából is utalhat. Az összes fizetési módról bővebben itt.

A kifinomult logisztikai folyamatoknak köszönhetően, gyors és pontos szállítást biztosítunk az Európai Unión belül. A raktáron lévő termékekre vonatkozó összes, munkanapokon 16:00-ig beérkező megrendelés még aznap elhagyja raktárunkat. A magyarországi szállítás, már 49 000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén, teljesen ingyenes. A kézbesítési módokról bővebb információ itt.

Megrendelését még ma elküldjük.

Specializált hangszer szerviz

Szortimentjükhöz azok értenek a legjobban, akik azt szakszerűen meg is tudják javítani. Ezért működtetünk prágai központi raktárunkban egy egyedülálló szervizközpontot, ahol csúcs-szakemberek csoportja gondoskodik az Ön hangszereiről, berendezéseiről és hangtechnikájáról. Szervizünkről bővebben.

Értünk a hangszerekhez, és megértjük az Ön igényeit is.

© AUDIO PARTNER s.r.o.

Keresett kifejezések

Kategóriák

Márkák

Kérjük várjon