Mindig a legkedvezőbb ár. A vásárlás után is.

Igyekszünk mindent a legkedvezőbb áron kínálni. Más jobb áron kínált Önnek? Tudassa velünk a következő formában (ezt minden termék ára alatt megtalálhatja) mi pedig megpróbáljuk árainkat még lejjebb tornázni. Ha kedvezőbb árat csak a nálunk történt vásárlás után talál, jelezzen nekünk 30 napon belül a oldalon. Ha módunkban áll, megtérítjük önnek a külömbözetet vásárlói bónusz formájában.
A Kytary.hu mindig jó vásárt kínál. Több info itt.

30 napos próbaidő.

Megtörténhet, hogy a hangszer az alapos válogatás ellenére sem felel meg az Ön igényeinek. Arra törekszünk, hogy a tőlünk vásárolt hangszerrel 100%-ig elégedett legyen, ezért felkínálunk Önnek 30 napot a hangszer visszaadására. Miután megkaptuk a sértetlen hangszert, 14 napon belül visszafizetjük a pénzét.
Így biztos lehet benne, hogy a Kytary.hu-nál mindig az Önnek legmegfelelőbb hangszert kapja Több info itt.

Az áru visszaküldése esetén a szállítás költségei minket terhelnek.

Az a célunk, hogy Ön maximálisan a zenére koncentrálhasson. Ha úgy dönt, hogy a nálunk vásárolt árut másra cseréli, esetleg visszaküldi, mi biztosítjuk a szállítást, melynek költsége minket terhel. Önnek csak annyi a dolga, hogy felvegye a kapcsolatot reklamációs osztályunkkal a következő e-mail címen . Ezt a szolgáltatást 1 alkalommal veheti igénybe 90 napon belül.
Összpontosítson a lényeges dolgokra, a többi a mi dolgunk. Több információ itt.

Minden vásárlással kedvezményhez jut.

Minden vásárlása a Kytary.hu e-shopban örömöt okoz majd Önnek,valamint vásárlói bónuszt is hoz, amely bónuszt vásárlói számlájára gyűjtheti össze. Jövőbeli megrendeléseit így kedvezményesebbekké teheti.
Vásárlásaival a Kytary.hu e-shopban minden alkalommal nyer. Több információ itt vásárlói bónusz.

Tanusítvánnyal ellátott EÚ-s értékesítő.

A Kytary.hu egy olyan hangszereket árusító e-shop, amelyik nemcsak hogy óriási raktárkészlettel rendelkezik, de hírdeti a zenében rejlő örömöt is, 2000 óta tartó jelenlétével a hangszerek világában. Ez idő alatt sikerült begyűjtenünk számos neves díjat, bizonyítványt és egyéb elismervényt Európa számos országában.
Garantáljuk Önnek a biztonságos vásárlást.

Költségmentes szállítás és meghosszabbított garancia.

A zene szebbé teszi világunkat, ezért szeretnénk átlagon felüli szolgáltatásokkal segíteni a zenészeket az alkotásban. A számos előny mellett számíthat a 3 évre meghosszabított garanciára és az ingyenes szállításra minden 20 000 forintot meghaladó megrendelésnél.
Nekünk minden körülmények között a vevő elégedettsége a fő célunk.

A vevőinknek nyujtott egyéb előnyokröl többet megtudhat itt.

Kérjük várjon