Kytary.hu BÓNUSZ

Bónuszprogram a Kytary.hu vásárlói számára

Jutalmat kaphat minden egyes vásárlás után bónusz formájában. Ez a bónusz ezt követően felhasználható árengedményként a további vásárlások során.

Hogyan működik?

A bónuszt minden egyes megrendelés után gyűjti a vásárlói számláján. Az összegyűjtött bónusz bármikor felhasználható a jövőben, így csökkenthető a vételár a következő vásárlás során, konkrétan 1 bónusz = 1 Ft, ez pedig levonható kedvezményként a vételárból. Tehát ha például 100 Ft-t gyűjtött össze bónuszokban, felhasználhatja a megrendelés árának csökkentésére 100 Ft-val.

A bónusz segítségével a megrendelés árának legfeljebb 50 %-a fizethető meg.

Mikor kapom meg a megrendelés után járó bónuszt?

A bónuszt azonnal a megrendelés feladásakor megkapja, és annak összegét látja majd a megrendelés visszaigazolási oldalon. Az aktív és felhasználható lesz a 30-napos áruvisszaküldési határidő eltelte után. A hozzáírt bónusz összegét meglátja az e-mailben küldött megrendelés visszaigazolásban is.

Hol láthatom a bónuszkontóm teljes egyenlegét?

Elég, ha a webshopban jobb oldalon fent rákattint a „Bejelentkezés” gombra, és bejelentkezik a vásárlói számlájára. Ezt követően ugyanazon a helyen az Ön neve jelenik meg. Ha erre rákattint, legördül egy menü, amelyben látja majd a Bónuszom menüpontot. Itt jelenítheti meg a teljes bónuszegyenleget, beleértve a megrendeléseket is, amelyek után kapta azokat.

Hogyan tudom érvényesíteni a bónuszom?

Az teljesen Öntől függ, hogy milyen megrendelésnél érvényesíti majd az összegyűjtött bónuszt. Miután meghozta a döntést, ne feledkezzen el bejelentkezni a vásárlói számlájára. Amint elindítja a megrendelési folyamatot, az első lépésben a kosárban láthatja a „Vásárlói bónusz érvényesítése” lehetőséget. Azonnal megállapíthatja, hogy milyen bónusz áll a rendelkezésére, és saját maga döntheti el, mennyit használ fel belőle a megrendelés árának csökkentésére. A „Módosítás” gombra kattintva meglátják a megrendelés már módosított árát. Legalább 1 bónuszt, és legfeljebb 20000 bónusz érvényesíthető egy megrendelés keretén belül. A bónusz segítségével a megrendelés árának legfeljebb 50 %-a fizethető meg.

Miért jár Bónusz

A bónusz létezésének értelme, hogy megjutalmazzuk a Kytary.cz hűséges vásárlóit. A bónusz virtuális pénzként működik, amelyre a vásárló minden egyes megrendelés után tesz szert, amely az ő neve alatt van vezetve és hozzá van rendelve a vásárlói számlájához. Minden egyes áru után eltérő bónusz jár, amelyre a vásárló a vásárláskor tesz szert. Ez a szám nincs pontosan meghatározva, és az idő folyamán változhat. Nem számít, hogy az ügyfél az e-shopon keresztül adja fel a megrendelést, vagy a fióküzletben, illetve telefonon. Ha nem webshopos megrendelésről van szó, a vásárló dolga, hogy az eladóval közölje vásárlói számláját, amelynek javára a bónuszt kell írni. 1 megszerzett bónusz = 1 HUF, amellyel csökkenthető bármilyen következő megrendelés ára. Ha az ügyfél visszaküldi az árut vagy törli a megrendelést, a megszerzett bónusz levonásra kerül. A bónuszegyenlegének aktuális állása a webshopban a jobb oszlopban van feltüntetve a vásárlói számlára történő bejelentkezést követően. A Kytary.hu fenntartja magának a jogot a bónusz hozzáadására vagy levonására saját belátása szerint. A bónusz 1 évig érvényes.

A felhasznált bónusz nem vehető vissza.

Ha az ügyfél felhasználja a bónuszt, nincs joga annak visszaszolgáltatására (pl. az esetben, ha az árut visszaküldi, stb.).

© AUDIO PARTNER s.r.o.

Keresett kifejezések

Kategóriák

Márkák

Kérjük várjon