Rólunk

Kytary.hu

A kytary.cz weboldal 2000-ben kezdte meg működését, ma három fióküzlettel és kiterjedt logisztikai központtal rendelkezünk. Naponta több száz megrendelés érkezik hozzánk és büszkén kijelenthetjük, hogy a hazai piacon vezető szerepet töltünk be

Mindez nem lenne lehetséges Önök nélkül. Köszönjük, hogy akárcsak Mi, Önök is a zene szerelmesei.

A Kytary.cz cég története

A társaság története

2000

Jan Pils, basszusgitáros regisztráltatja a Kytary.cz internetes domaint, lerakva ezzel a társaság alapköveit. Kezdetben saját lakásából működteti a „boltot”, idővel azonban olyan vállalkozást épít fel, amely zászlóvivője lesz a hazai hangszerpiacnak.

2002

Ebben az évben csatlakozik hozzánk Vladimir Myslík és modern technikai megoldásokkal gazdagítja a fiatal vállalkozást. A közös munkából később barátság lesz, amely később lehetővé teszi egy valóban erős csapat kiépítését.

2004

A Kytary.cz megerősíti vezető szerepét a hazai hangszerpiacon. Ekkor csatlakozik hozzánk Tomáš Novák, aki a mai napig nagy mértékben hozzájárul a vállalkozás problémamentes műküdéséhez.

2006

Děkankai fióküzletünk megnyitásának éve – alapüzletünk a „Dekanská vinice” utcában, amely a hazai zenészek számára mára szinte pótolhatatlanná vált.

2008

Döntő pillanathoz érkezünk. Vállalkozásunk folyamatosan növekszik, ezért szükségessé válik egy nagyobb logisztikai központ kiépítése. Így születik meg a prágai központunk Modřany-ban.

2009

Az eredetileg logisztikai központként induló komplexum átalakul a társaság főhadiszállásává, ami így már nemcsak nagyraktárunknak ad otthont, hanem adminisztrációs központunk is innen folytatja működését. A több száz négyzetméternyi irodahelyiség és a több ezer négyzetméteren elterülő raktár arról tesznek tanúbizonyságot, hogy Modřany-ban valami egyedülálló van születőben.

2011

Megnyitjuk második fióküzletünket Brnoban (Brünn). A morvai nagyvárosnak is szüksége van egy modern és jól felszerelt hangszerüzletre, a Kytary.cz pedig szívesen szolgálja ki ezt az igényt.

2012

Előző éves árbevételünk meghaladta a 200 millió cseh koronát, ami több mint 2 milliárd forint. A Kytary.cz már több száz neves márkát képvisel, megtartva ezzel vezető pozícióját a hazai hangszerpiacon.

2013

A Kytary.cz elismert céggé válik. Ezt igazolja az „Év üzlete” díj elnyerése is.

2014

Ebben az évben újra elnyerjük a kitüntető címet 😊 Modřany-i fióküzletünk teljes modernizáción esik át, és ezzel egy teljesen új koncepció van születőben. Vásárlóink közvetlenül központi raktárunkból választhatnak hangszert, ahol azt ki is próbálhatják, tovább bővítve ezzel az általunk kínált lehetőségek számát.

2015

15 évesek lettünk. Ezt a jubileumot egy fergeteges koncerttel ünnepeljük meg, aminek keretein belül több hazai és külföldi gitáróriás is fellép. És megyünk tovább. A szlovák vásárlóktól kapott pozitív visszajelzések után a Kytary.cz úgy döntött, hogy a szlovákiai zenészek számára külön e-shopot indít, Kytary.sk néven.

2016

2016-ban újabb nyelven jelenik meg e-shopunk, és a "Kytary" már lengyel vásárlóink számára is elérhetővé válik a Kytary.pl név alatt.

2017

A 2017-es év újabb két külföldi projektet indít útjára. Elindul a Kytary.hu magyarországi, és a Kytary.ro romániai vásárlóink számára.

A Kytary.cz cég története
Kérjük várjon