Hangszerek a legjobb áron

Minden terméket próbálunk a lehető legkedvezőbb áron adni. Ha Ön ennek ellenére is talál a miénknél jobb árat, jelentkezzen és Mi megpróbáljuk még lejjebb vinni az árat.

Csak azon termékekre érvényes az ajánlat, melyekkel az alacsonyabb árat kínáló webáruház raktárkészleten is rendelkezik.

Jobb árat talált?

Ha véletlenül azonos termékre bukkan jobb áron, jelezze nekünk és mi minden tőlünk telhetőt megteszünk majd annak érdekében, hogy az árat lejjebb vigyük. A jobb árat kérek űrlap minden termékünk ára alatt megtalálható.

Lejjebb visszük az árat, még a vásárlást követően is

Az árkülönbség utólagos kiegyenlítését a Kytary.hu minden vásárlója igényelheti, aki kedvezőbb árat csak a vásárlást követően talál. Ilyen esetben jelentkezzen a vásárlást követő 30 napon belül a email címen, vagy a 0680 021 358-as telefonszámon.

Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk majd annak érdekében, hogy az árkülönbséget utólag kiegyenlítsük , a különbözetet pedig megtérítjük Önnek vásárlói bónusz formájában melyet a következő vásárlása alkalmával használhat fel. A bónuszt a vásárlást követő 30 nap elteltével adjuk hozzá vásárlói egyenlegéhez.

Amennyiben az árat nem áll módunkban lejjebb vinni, lehetősége van a termék visszaküldésére a visszalépés a vételi szerződéstől feltételei alapján.

© AUDIO PARTNER s.r.o.

Keresett kifejezések

Kategóriák

Márkák

Kérjük várjon