A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSA

 1. Ezzel engedélyezi a Mezi Vodami 23 székhelyű AUDIO PARTNER s.r.o. társaságnak, Cg.: 27114147, a prágai Városi bíróság nyilvántartásában , C részleg, 109711-es betét (a továbbiakban csak „adatkezelő“), hogy a 101/2000 Sb számú törvény értelmében a személyes adatok védelméről (a továbbiakban csak „a személyes adatok védelméről szóló törvény“) feldolgozza a következő személyes adatokat: teljes név, e-mail, telefonszám, vásárlói magatartás.
 2. A teljes név, telefonszám, e-mail és vásárlói magatartás feldolgozása marketing célokból szükséges. Ezek az adatok a Kezelő által kerülnek feldolgozásra a beleegyezés visszavonásáig.
 3. A fentebb említett adatfeldolgozásra szóbeli engedélyt ad. Az engedély bármikor visszavonható, e-mail vagy levél formájában az AUDIO PARTNER s.r.o. társaság elérhetőségi címére elküldve.
 4. A személyes adatok feldolgozását az „adatkezelő” végzi, de az adatfeldolgozást a szoftver üzemeltetője, a Yottly DiffSolutions s.r.o. is végezheti
 5. Kérjük vegye figyelembe, hogy a személyes adatokról szóló törvény értelmében jogában áll:
  • Bármikor visszavonni az engedélyt,
  • Információkat kérni személyes adatai feldolgozását illetően,
  • Információkat kérni személyes adatai feldolgozásának módjával kapcsolatban,
  • Hozzáférést kérni személyes adataihoz és frissíteni vagy kijavítani azokat,
  • Kérvényezni személyes adatai törlését, illetve hozzánk vagy a személyes adatok védelmével foglalkozó hivatalhoz fordulni amennyiben kétsége támad személyes adatai felhasználásával kapcsolatban.

© AUDIO PARTNER s.r.o.

Keresett kifejezések

Kategóriák

Márkák

Kérjük várjon