Zildjian dobos kihívás

Nyerjen egy luxus Zildjian 20" K Ride cintányért és további díjakat

Indul a kihívás valamennyi dobos számára. A nyertes egy luxus Zildjian 20“ K Ride cintányért kap 11.000 CZK értékben. A második díj Zildjian 16" S Thin Crash cintányér, a harmadik helyezett pedig 4 pár Zildjian dobverő szettet kap.

A verseny 2016 május 11-től június 11-ig tart.

Tekintse meg a videót, és olvassa el alább, hogy miről is szól a kihívás :-)Lehet, hogy a videóban felismerték a Zildjian cég dobosát Dalibor Mráz-t. Szeretne megmérkőzni más dobosokkal is a fent említett díjakért? Töltse le Dalibor How To Say számát egyszerűen ide kattintva. Találjon ki egy saját ritmikát, gyakorolja be, vegye fel, hogyan játssza a számot, és töltse fel a videót a YouTube-ra. Ne feledje a videó megnevezésébe és leírásába beírni a nevét és a zeneszám nevét "How To Say - Dalibor Mráz". A tiszta zeneszámot klikk nélkül itt találja. Ezt összekeverheti a saját videójával. A hivatkozást az Ön YouTube videójára küldje el a címe, és a tárgyba írja be: Zildjian dobos kihívás.

Az 1., 2. és 3. hely nyerteseit egy szakzsűri választja ki, amelynek tagjai Dalibor Mráz és a dobos Vašek Zima (Blue Effect). Az értékelésben részt fog venni a termékmenedzser is a Kytary.cz dobos szekciójából és a Zildjian európai forgalmazási menedzsere. Nem arról van szó, hogy pontosan ugyanúgy játssza el a számot, mint Dalibor. Éppen ellenkezőleg, értékelni fogják az Ön eredeti előadásmódját, technikáját és sajátosságát.


Akkor elfogadják Dalibor kihívását? Kezdjenek neki! A díj mindenképpen megéri! Várjuk videóikat :-).


A videó elküldésével egyetért a verseny feltételeivel és a videója közzétételével a Kytary.cz pályázati Facebook oldalán.


Az összes pályázati videót megtalálja itt

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Kérjük várjon