Kytary.hu – minden zenész partnere

Teljesen mindegy, hogy a kezdő zenészek közé tartozik, vagy egy híres zenekarban játszik. Nálunk nyitva áll az ajtó mindenki előtt, aki szereti a zenét, és ennek segítségével szeretnék szórakoztatni saját magukat, barátaikat és a nagyszámú publikumot.

Számos ismert zenekar, szóló művész és kulturális intézmény számít ránk. Biztosan ismerik a következő neveket.

A hangszereinkre hagyatkoznak olyan zenekarok, mint a Tata Bojs, Chinaski, Kryštof, Monkey Business, Kabát, Čechomor, Wohnout, ETC, Bratři Ebenové, Tři sestry, Visací zámek, The Tap Tap és még sok más.

Az ismert zenészek közül a vásárlóink körébe tartozik például Michal Pavlíček, Michal Dvořák, Petr Čtvrtníček, Ben Christovao, Richard Krajčo, Jiří Korn, Pepa Vojtek, Anna K., Michal David, Tomáš Klus, Pavol Habera, Janek Ledecký, Dalibor Janda és még mások.

Hangtechnikánkkal segítettünk felszerelni számos kulturális intézményt, mint például a Cseh Televíziót, Nemzeti Színházat, továbbá olyan színházakat, mint a Vinohrady Színház, a Švandovo Színház, valamint a rádió beatet, Rádió 1-et, rádió Spin-t, Károly Egyetemet, Jaroslav Ježek Konzervatóriumot és a Palacky Egyetemet. Műszakilag támogatjuk az olyan ismert zenei fesztiválokat, mint az United Islands, Mighty Sounds, Basin Fire Fest és még sok mást is.

Támogatás a Kytary.hu név alatt

A Kytary.hu számos jótékonysági projektet támogat, amelyek segítség nélkül biztosan nehezebben boldogulnának. Tudjuk, hogy nem mentjük meg a világot, de megteszünk mindent, ami erőnkből kitelik. Sajnos nem mindenkinek volt az élete kezdetén szerencséje. Ezért nem is üldögélünk itt ölbe tett kézzel.

The Tap Tap

Támogatjuk a The Tap Tap zenekart. Nagyra tartjuk, amit tesznek, és ahogyan teszik. Játszottak a jubileumi ünnepségünkön is, amikor 10-éves fennállásunkat ünnepeltük, ahol (a honorárium mellett) sikerült további 57 569 CZK-t összegyűjteni a zenekar számára. 2011 elején egy hosszú távú együttműködésben állapodtunk meg, jelenleg pedig a Kytary.cz gyakorlatilag a zenekar egyedüli állandó szponzora. Szeretnénk megkönnyíteni a zenekar életét, értékelni a tehetségét és törekvését, amelyet a zenéjébe bevisz. Tisztában vagyunk azzal, hogy az olyan nagyságú cégnek, mint a miénk, támogatnia kell azokat, akiknek erre szükségük van.

Chance 4 Children

Támogatjuk a Chance 4 Children nemzetközi projektet, amely a gyermekotthonokban élő gyermekeknek segít. Sokan közülük ingyen kaptak tőlünk hangszert, és így hasznosan és értelmesen tölthetik a gyermekek szabadidejüket.

Chinaski

„Körülbelül egy évvel ezelőtt kezdtünk dolgozni a Kytary.cz-vel. Egy megbízható gitárt szerettem volna, amely mindig jól hangolt, és egyszerűen minden rendben lesz vele. A David Gilmour black stratocaster gitárra esett a választásom. A gitárral maximálisan meg vagyok elégedve. Ezt követték a hangszerek a stúdióba. A BFD2 zenei sampler és minden további drums szimuláció kezeléséhez YAMAHA DTXPRESS IV elektromos dobfelszerelést választottam. Ota Petřina dobossal próbálhatunk még este tíz után is, és a szomszédok nem hívják ki ránk a rendőrséget. Az egyik legnagyobb basszusgitár példaképem Marcus Miller, és így úgy döntöttem, hogy a zenekar hangzását egy Fende Jazz Bass Marcus Miller signature-rel fogom gazdagítani. Néhány keményebb dalunk hatékony basszushangzást igényel, és ezért vásároltam Electro-harmonix Bass Microsynth-t. Például az új videoklipünkben a „Slovní pyrotechnika” (Szóbeli pirotechnika) dalhoz, amelyet élőben vettünk fel a Rock for People-n, nagyon szépen érvényesül a köztes játékban. Ugyanabban a dalban hallható a Digitech Whammy is, amelyet František Táborský a gitáros vásárolt a Kytary.cz-n. A szaxofonista Štěpán Škoch a Kytary.cz-nél vásárolt egy Akai EWI elektromos szaxofont és egy Akai MPC samplert is, amely végigkísért bennünket a teljes Autopohádky tour (Autómesék) turnén 2009-ben. A CHINASKI zenekarból mindenki üdvözöl benneteket, és kellemes vásárlást kívánunk a Kytary.cz-n.”

Ondřej Škoch – basszusgitáros és gitáros

Honza Homola

„A legnagyobb számú húrt elhasználó gitáros vagyok. Évente 53 szettet szaggatok szét, ami 318 húrt jelent, amelyeket aztán fogóval elvágok, és a kanapéba beszúrva hagyom őket a klubok öltözőiben. Lehet, hogy nehéz elhinni, de az a hülye hat drót az egész életemre kihatással van, éppen ezért ragaszkodom hozzá, hogy jó minőségűek legyenek (ragaszkodni... vajon ki találta ki ezt a szót?:-)) Minden héten cserélek húrokat, így az én Telecasterem minden pénteken és szombaton a legnagyobb komfortot élvezheti. Alapvetően a D'Addária tizenegyeseket használom, minden kifogás és egyezkedés nélkül. Kilóra vásárolom őket a Kytary.cz-n, amely az én megmentőm.”

Honza Homola – a Wohnout gitárosa

Kryštof

„Miért is működünk együtt hosszú távon az egyik legnagyobb hangszer értékesítővel Csehországban - a kytary.cz-vel? Erre több okunk is van. Az üzlet a gitárok, hangosító berendezések, billentyűs hangszerek, fúvós hangszerek és dobfelszerelések, valamint zenei szoftver széles választékát kínálja. Ami a gitárokat illeti, az együttműködés keretén belül a Custom Shop műhelyéből származó Fender Stratocaster és Telecaster márkájú hangszereket, Taylor elektroakusztikus gitárokat vásároltunk, és mindezt Fender és Blackheart gitár hangosító berendezésekkel egészítettük ki, és már nem maradt más hátra, mint hozzátenni, hogy nem cserélnénk el őket semmi másra. A basszus hangosító berendezések közül meg kell említenünk az Aquilar és Gallien Krueger modelleket. A további vásárlások keretén belül a zenekar beszerzett pl. egy Zildjian K cintányér szettet, Mapex Black Panther pergődobot, vezeték nélküli Senheiser lehallgatókat, Yamaha színpadi zongorát és még számos további árut is, kezdve a DR, Martin gitárhúrokkal és a Cubase 5 zenei szoftverrel bezárva. Nemcsak a mi elégedettségünket nyugtázza az a tény, hogy a kytary.cz a Legkedveltebb hangszer értékesítő a 2009-es évben címet nyerte el. Dagadjon a melletek a büszkeségtől, fiúk!”

Richard Krajčo – énekes, gitáros és színész

Martin Vajgl

„A Kytary.cz volt az abszolút első olyan internetes üzlet, ahol bármit is kiválasztottam. Attól kezdve egészen máig teljes megelégedésemre már valóban nagyon sok megrendelést adtam fel a Kytary.cz-n - kezdve a hangszerkábelekkel egészen a stúdió monitorokig. A Kytary.cz-n /hogy az üzlet nevét is felhasználjam :-)/ gitárokat is vásároltam - otthoni felvételkészítés céljából. Annak ellenére, hogy akkor a demo paraméterekre való tekintettel, kifejezetten az olcsó kategóriákban kerestem, kiváló áron jutottam hozzá olyan hangszerekhez, amelyekkel a demo felvételeken elértem a kellő eredményt kompromisszumok nélkül. Nemcsak a gitárokról szól a Kytary.cz, tehát itt találhatók különböző dobfelszerelések is. Egyebek közt a Kytary.cz hagyományos üzletében van a Mapex dobhangszerek bemutatóterme. Ezért, hogyha a korábbiak miatt még nem is éreztem volna erős kötődést, ezzel most már valóban megpecsételődött a partnerség! :-)”

Martin Vajgl – dobos és zenepedagógus

Martin Vajgl a Čechomor, Vltava, Drumwave, stb. zenekarok dobosa. Az „Etűdök kisdobra” tankönyv, valamint a „Dobfelszerelés - miért, hogyan és mit gyakorolni” dobosok számára készült oktató DVD szerzője is. Mind a négy részt ebből a videóiskolából megvásárolhatja nálunk a Kytary.cz-n.

Michal Pavlíček

„A gitár egy lenyűgöző hangszer, és ha szorosan magadhoz tartod, minden egyes belőle jövő hang ordító érzelmeket vált ki belőled. Minden egyes gitárnak lelke van, megvan a maga fluiduma és beszédmódja. A gitáros és a gitár közti szimbiózisnak olyannak kell lennie, mint egy „harmonikus házasságban”. Ezért időt vesz igénybe, amíg megtalálod a te saját, igazi gitárodat. A keresés közben pedig számos válást és új csodálatos érintést is megélhetsz. Én az utóbbi időben a Fender relic modellek háremében horgonyoztam le. Megszólított a „foltos” Stratocaster és Telecaster ebből a sorozatból, amelyet kiválasztottam a kytary.cz-nél."

Michal Pavlíček – gitáros és dalíró

Michal a legelismertebb cseh gitárosok közé tartozik, ehhez nincs is mit hozzátenni.

Tata Bojs

„Egy tökéletes világban bemennék a próbaterembe, csettintenék az ujjaimmal, és egyszerre csak egy szuper hangosító berendezés lenne mögöttem, a legjobb basszusgitár lenne rajtam, és előttem pedig a legérdekesebb effektusok. Mindez pedig ingyen és bérmentve, természetesen. Amíg sikerül egy ilyen világban élnem, addig nyugodtan hagyatkozhatok a kytary.cz-re, amely igyekszik megteremteni az ilyen tökéletes világ látszatát. Az eddigi legnagyobb turnénkon az eddigi legnagyobb felszerelés felújításnak kezdtem neki. Válogattam a felszerelések között, amíg a fejem is megszédült tőle. Szerencsére körülettem elég sok alkalmazott sürgött-forgott, akik ezekhez a dolgokhoz sokkal jobban értenek, mint én, és végül is úgy végződött a dolog, hogy - talán még a költségvetésem keretein belül is - a lehető legjobb áru közül válogattam! Ugyanúgy viszonyultak a társaimhoz is a zenekarból, és mindenben tanácsot adtak nekünk, a kábelektől kezdve egészen az ÁFA-ig. A tökéletes világ már talán nincs is olyan messze!”

Marek Huňát (azaz Mardoša) – a Tata Bojs basszusgitárosa

Olda Krejčoves

„Nagyra értékelem a vásárlókhoz való hozzáállásukat, a 30-napos visszaküldési határidőt (az visszaküldése az ok megadása nélkül 30 napon belül), a garanciákat, valamint a jó és rámenő politikát, amelyet a kytary.cz folytat. „Most már ne játszd meg magad, és játssz!”

Olda Krejčoves – Monkey Business gitárosa

Old a Framus gitárok és Randall hangosító berendezések rajongója. Épp most (már elég hosszú ideje) egy rack monstrumot épít effektekkel - természetes sztereót!

Tři sestry (A három nővér)

„A kytary.cz működésében az tetszik nekünk, hogy egyrészről túlléptek a túlságosan drága zeneboltok modelljén Csehországban, és a Tři sestry-re nem néznek olyan érdektelenséggel, mint korábban a hagyományos üzletekben, mivel nem tudunk jazzrockot játszani. Az utóbbi időben egy egész sor kisebb hangosító rendszert szereztek be beleértve a pultot és az aktív hangszórórendszert is, amelyet a próbákon és a kisebb alkalmi fellépéseken használunk (pl. nyári koncertek a Na staré Sokolovně vendéglő kertjében), ezen felül pedig kombinálhatjuk is a mi demo felvevőberendezésünkkel is. Ezen kívül vásároltunk itt új gitárokat és basszus hangosító berendezéseket, és így nemcsak független koncert- hanem próbafelszerelésünk is van... Az itt vásárolt Fender Jazz Bass American de Luxe basszusgitár elég szépen játszik ahhoz képest, hogy egy új hangszerről van szó, és azonnal a harmadik legkedveltebb koncerthangszerré vált (a GL2000 és a Musicman Stingray után). "

Tomáš Doležal – basszusgitáros

A Tři Sestry punklegendát, amelynek frontembere „Lou Fanánek”, nem kell bemutatni.

Visací zámek (Függőzár)

„Ha már nem bőg a gitár, és a húrok is elpattantak
ha már semmit sem lehet felerősíteni, és az emberek bambán hallgatnak
akkor el kell látogatni az üzletbe és megfelelően elkölteni a zsét
és közben állandóan résen légy, hogy ne valami szart vegyél

saját tapasztalatból tudom, hova kell menni, ha az ember minőséget akar
a cég büszke neve így hangzik - a fenébe is – kytary.cz
ha már semmi sem működik, ahogy kell, és minden elromlott
ez nem szegheti kedved, hiszen már szakértő vagy

saját tapasztalatodból tudod, hogy hova kell menned a Pankrácra
és haladéktalanul el kell látogatnod a - fenébe is – kytary.cz-hez
ha a mikrofon csak egy gombolyag, és a basszus is basszustalan
ha a zongora is darabokra tört - a fenébe is – kytary.cz!!"

Az ünneplő dalt Vláďa Šťástka – basszusgitáros írta

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Kérjük várjon