Kytary.cz üzlet Prága-Modřany

Prága Modřany városrészében található a központunk. Itt található az egy négyzétméterre eső legmagasabb hangszerkoncentráció, mivel itt helyezkedik el a fő raktárunk és üzletünk is. Innen küldjük a webshopban feladott valamennyi megrendelést is.

A Modřany-i üzlet fő előnye, hogy itt bármit kipróbálhatnak közvetlenül a raktárról. Tehát még akkor is, ha a hangszert nem látja az üzletben, elég megkérni az eladó kollégánkat, ő pedig előkészít Önnek bármit a több ezer hangszer közül. A dobosok is megtalálják a nekik tetszőt Modřany-ban. Ugyanis közvetlenül az üzletben több tucat legendás Zildjian cintányért próbálhatnak ki. Találnak itt további dobfelszereléseket, pergődobokat, elektromos dobokat és számos ütős hangszert is.

A nyitvatartási időt és az elérhetőségeket itt találja / cím: Mezi vodami 23, 143 00 Praha 4 / Térkép

A hangszerek kiválasztásánál és kipróbálásánál segítenek munkatársaink, akik egyúttal aktív zenészek is.


Mirri – Dobok és ütős hangszerek

Mirri a mi ütős hangszer szakértőnk. A Prágai Konzervatóriumban tanult ütős hangszereken játszani, és olyan zenekarokban játszott, mint a Johnny Survived vagy a Vivaldianno projektben Michal Dvořák-kal együtt. Mindenben segít, ami a dobokat, pergődobokat, cintányérokat, dobverőket, elektromos dobokat és ütős hangszereket illeti. Nem is fogunk mindent itt felsorolni, jöjjön el hozzánk, és győződjön meg róla saját maga.


Olda – Gitárok, hang- és stúdiótechnika

Olda egy valódi szakértő minden olyan téren, ami a hangtechnikát érinti. A Smaragd records saját hangstúdió és a mi Modřany-i üzletünk segít Önnek kiválasztani mindent a hangkártyáktól kezdve a mikrofonokon át egészen a hangosító berendezésekig és világítás-technikáig. Ha azt szeretné, hogy tökéletes legyen a hangzás, Olda bármikor tud tanácsot adni. Nagy valószínűséggel ez hangosan történik majd!


Láďa – Gitár tartozékok

Láďa a The Oysters zenekar gitárosa, és az üzletbe érkezésükkor mosollyaé várja Önt a pénztárnál, amely az üzletünket uralja. Ezen kívül tanácsot ad Önnek a húrok, hevederek, tokok és egyéb tartozékok kiválasztásánál, amelyek nélkül nem boldogul még a legnagyobb virtuóz sem.


Chris – Megrendelések kiadása

Chris gazdag tapasztalatokkal rendelkezik az éneklés terén, és számos zenei projektben vesz részt, beleértve a népszerű ATMO music együttest is. A Kytary.cz gondoskodik a vásárlókról, akik a Modřany-i üzletbe jönnek átvenni a megrendelésüket. Mindent gondosan előkészít és átad a vásárlónak.


Tomáš – Dobok és ütős hangszerek

Tom a mi dob és ütős hangszer specialistánk. Ezen kívül aktívan játszik egy bluesrock zenekarban, tehát ahol csak lehet, tapasztalatokat gyűjt. Forduljon hozzá bármikor, ha tanácsra lesz szüksége a ritmikus felszereléssel kapcsolatban.

A Modřany-i üzletben történő vásárlás fő előnyei:

• Megrendelését felveheti kényelmesen és hosszú várakozás nélkül
• Kipróbálhat több ezer hangszert a raktárról - olyan hosszú ideig, amíg csak akarja (figyelem, estére az üzletet bezárjuk) :-)
• Megtekintheti és kipróbálhatja a legkedveltebb árut azonnal az üzletben
• Kiváló szakértők csapatával
rendelkezünk itt • Parkoljon le bármikor probléma nélkül
• Fizethet készpénzben, bankkártyával és még részletfizetés

is megbeszélhető. Ne feledje, hogy itt jól felhangolódik :-)

A Modřany-i központunk szívélyesen várja látogatását.Tekintse meg az üzletünkről készült videót :-)

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Kérjük várjon