Kedves Vásárlóink, ügyfélvonalunk 8. 16. és 8. 19. között nem lesz elérhető. Megértésüket köszönjük :-)

Kytary.cz üzlet Prága - Děkanka

A Děkanka egy legenda. Pont. Ez a prágai üzlet már 2006 óta működik, és azóta a cseh (és nemcsak prágai) zenészek közt pótolhatatlan szerepet tölt be. Itt két emeleten több ezer hangszert, hangosító berendezést és tartozékot talál. Az óriási választék nemcsak az akusztikus és elektromos gitárokra vonatkozik, hanem a billentyűs hangszerekre és a hangtechnikára is.

A nyitvatartási időt és az elérhetőségeket itt találják / Cím: Děkanská vinice I. 1644, 140 00 Prága 4 / Térkép
A Děkanka üzlet része egy különleges butik helyiség, ahol luxus hangszereket találnak. Itt megtalálja a neki tetszőt a legnagyobb gitárínyenc és az igényes zenész is. Luxus amerikai Taylor gitárokból itt egy helyen több van egész Közép- és Kelet-Európában. De ezzel még messze nincs vége. Egyénként is itt lógnak értékes Custom Shop gitárok és további ékkövek.

Az Děkanka üzlet része egy hangszigetelt próbaterem, ahol teljes hangerővel „megbőgethetik” az önök által próbált hangszert :-).

Az ideális hangszer kiválasztásánál szívesen segítenek szakértőink, akik egyúttal maguk is aktív zenészek.


Radek – gitárok és gitár hangosító berendezések

Radek a Burning Steps punkrock zenekarban játszik. A Děkanka üzletben szakértően és készségesen tanácsot ad az akusztikus és elektromos gitárok, basszusgitárok, hangosító berendezések vagy gitáreffektek kiválasztásánál. Tudja, hogy van ez az elektromos gitárokkal, tehát hagyja majd, hogy bármit kipróbáljon, rendesen és hangosan.


Lev – billentyűs berendezések

Billentyűzetek és megint csak billentyűzetek. Lev egy hihetetlenül tapasztalt billentyűs, és a billentyűs hangszerek szegmenséért felelős a Děkanka üzletben is. Fekete és fehér, fa és műanyag, kiegyensúlyozott vagy félig kiegyensúlyozott. A Děkanka üzletben van az ő saját billentyűs paradicsoma, amelyet szívesen megoszt önökkel.


Petr – hangtechnika, hangosító berendezések

Péťa szakértője mindennek, ami játszik, tehát ide tartozik a hangtechnika, gitár hangosító berendezések, basszusgitár hangosító berendezések… A hanggal már több mint tíz éve foglalkozik. Van egy saját, Arterim névre hallgató felvevőstúdiója, tehát gyakorlati tapasztalatokban nem szűkölködik. Gitárosként jól tud tanácsot adni a gitár és a basszusgitár hangosító berendezések, valamint effektek kiválasztásánál.


Blanka – pénztáros, tartozékok

A Děkanka Blanka nélkül olyan lenne, mint Prága Blanka nélkül – egyszerűen ezt már senki sem tudja elképzelni. A mi Blankánk már 10 éve énekesnő különböző punk formációkban és jelenleg a Krüger együttesben énekel. A Děkanka üzletben mosollyal üdvözli önöket rögtön a bejáratnál, és az ő szakterülete főként a húrok, kábelek, szakirodalom és további tartozékok.


Jarda – gitárok, gitár és basszusgitár hangosító berendezések, effektek

Jarda basszusgitáron játszik a prágai Saved by the Fortune post-hardcore zenekarban (ezt mindenképpen hallgassák meg). Ezen kívül meg tudja szelídíteni a gitárt is. A Děkanka üzletben logikusan a gitárok, basszusgitárok és hangosító berendezések és effektek kiválasztásánál segít.


Táňa – pénztáros, tartozékok

Táňa a kezdő Programy (Programok) zenekar énekesnője és gitárosa, és kísérletezik az elektronikus zenével is Tajasification név alatt. Az üzletben tanácsot ad önöknek az olyan tartozékokkal kapcsolatban, mint a hangolók, gitárápoló szerek vagy a perkussziós hangszerek és fuvolák kiválasztásánál is.


Jonáš Hájek – gitárszerviz

Jonáš felel a garanciális és garanciális időn túli beállításokért és javításokértközvetlenül az üzletben. A stúdióba, koncertre vagy zenekari próbára készül? Keresse Jonáš-t, aki tökéletesen beállítja önnek a gitárját. Tapasztalatait például Luby u Chebu-ban a Hegedűs Iskolában és a Masaryk Egyetem Zenetanulmányi Karán gyűjtötte. Az elektromos és akusztikus gitárokon és basszusgitárokon kívül a lehetőségekhez mérten segít a vonós és egyéb húros hangszerek esetében is.

A Děkanka üzletben történő vásárlás fő előnyei:

• A megrendelését itt kényelmesen felveheti
• Kipróbálhatja az exkluzív és luxus hangszereket butikhelyiségünkben
• Két emeleten több száz gitárt, basszusgitárt, gitár/basszusgitár hangosító berendezést és billentyűs hangszert találnak
• A teljes értékű próbáláshoz hangszigetelt próbatermünk is van, ahol a berendezést alaposan „megbőgethetik” :-)
• Gondoskodik önökről a szakértők és lelkes zenészek kiváló csapata
• Leparkolhat az üzlet mögött a vásárlóinknak fenntartott parkolóban
• Közvetlenül az üzletben üzemel a gitárszervizünk
• Fizethet készpénzben, bankkártyával és részletekben is

Ne feledje, hogy a Děkanka üzletben jól felhangolódik :-)

A mi Děkanka szívélyesen várja látogatását.Tekintse meg az üzletünkről készült videót

Kérjük várjon