A Kytary.cz Brünni (Brno) üzlete

A Kytary.cz brünni kirendeltségét a Lidické utcán nyitottuk 2011-ben. Azóta a brünni zenészek több száz hangszert próbálhatnak ki és vásárolhatnak meg az összes kategóriában: gitárok, basszusgitárok, billentyűs hangszerek, zongorák, ütős hangszerek, hangtechnika, és DJ technika, beleértve valamennyi tartozékot is.

A nyitvatartási időt és az elérhetőségeket itt találják / Cím: Lidická 28, 602 00, Brno / Térkép
Az üzlet része egy hangszigetelt próbaterem, ahol teljes hangerővel „megbőgetheti” az Ön által próbált hangszert. Van itt egy nagy pódium is a hangosító berendezések és fények kipróbálására, ahol számos workshop és érdekes találkozó a zenészekkel is megszervezésre kerül.

A hangszerek kiválasztásánál és kipróbálásánál segítenek munkatársaink, akik egyúttal valamennyien aktív zenészek is.


Honza – billentyűs hangszerek és multimédia

Honza a mi billentyűs hangszer szakértőnk, de szívesen ad tanácsot más áruválasztékkal kapcsolatban is. Jenda egy multiinstrumentalista. Játszott ő már mindenen - kezdve a zongorajátékkal, gitárral, furulyával egészen a kórusénekig, tehát semmi sem lepi meg. Nyugodtan kérdezzen tőle bármit, és kérje meg, hogy játsszon a billentyűs hangszereken. Ez a Grünni virtuóz játékával lenyűgözi majd Önt!


Dominik – gitárszerviz

Dominik 18 évesen készített egy saját elektromos gitárt, és azóta a gitárok, basszusgitárok és minden más húros hangszer szerviztelésével és összeállításával foglalkozik. Néha még olyan hangszerekkel is, amelyeknek nincs is húrjuk! Szívesen nyújt tanácsot és minőségi hangszerszervizt is az Ön számára. És mi lenne az elektromos gitárral hangosító berendezés nélkül, ügye? Tehát erre is rákérdezhet a mi Dominikunknál, ő pedig készségesen tanácsot ad majd.


Pepík – ütős és perkussziós hangszerek és DJ technika

Pepa kiismeri magát mindenben, ami ritmust diktál, tehát az ő fő területe az ütős és perkussziós hangszerek. Ráadásul ezen felül modern elektromos hangszerekben is utazik, tehát fordulatnak hozzá a kezdő DJ-ek és mindenki, aki szeretne kokettálni az elektronikus zenével.


Vera – pénztár

Vera a csapatunk lánytagja. Hárfán tanult játszani, szabadidejében pedig haránt furulyán játszik. A pénztárnál kedves mosollyal fogadja Önt, és tanácsot ad a húrok, hevederek, gitár ápoló szerek és további tartozékok kiválasztásánál.


Kuba – elektromos gitárok

Kuba körülbelül 6 éve játszik elektromos gitáron. Jelenleg alkotói szünetet tart, és leginkább azzal foglalkozik, hogy Dover verziókat és saját dolgokat tölt fel saját YouTube csatornájára. Gitáronként egy zenekarban is játszik, ahol még énekel is. Szívesen ad tanácsot az elektromos gitárok, hangosító berendezések és gitáreffektek kiválasztásánál.


Honza – basszusgitárok, basszusgitár hangosító berendezések és gitár- és basszuseffektek

Honza a mi basszusgitár és gitár- és basszuseffekt szakértőnk és rajongónk. A Metronome Blues zenekarban játszik basszusgitáronként, és bármikor kész basszusgitárokat, basszusgitár hangosító berendezéseket és húrokat javasolni Önnek. Erősségét jelentik a gitár- és basszusgitár effektusok is.

A Grünni üzletben történő vásárlás fő előnyei:


• A megrendelését felveheti kényelmesen és hosszabb várakozás nélkül
• Kipróbálhat több száz hangszert az összes kategóriából
• Ahhoz, hogy kényelmesen tudjon hangszert próbálni, rendelkezésére áll egy hangszigetelt próbaterem, ahol valóban „megbőgetheti” a berendezést :-)
• Gondoskodik Önről a szakértők és lelkes zenészek kiváló csapata
Parkoljon le kényelmesen az üzlet mögött a vásárlóknak fenntartott parkolónkban
• Több alkalommal évente szervezünk workshopokat és találkozásokat híres zenészekkel
• Közvetlenül az üzletben üzemel a gitárszervizünk
• Fizethet készpénzben, bankkártyával és megállapodhat részletfizetésben is

Ne feledje, hogy itt jól felhangolódik majd :-)

A Grünni üzletünk szívélyesen várja látogatását.


Tekintse meg a Grünni üzletről készült videót

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Kérjük várjon