Játsszon a Praha žije hudbou fesztiválon!

A teljes Kytary.cz nevében támogatjuk a BUSKING-et – utcai zenei és színházi fellépések megszervezése. Ugyanis a nyilvánosan előadott művészetet látjuk az olyan kevés fegyverek egyikeként, amelyekkel harcolni lehet a mindennapok szürkeségével, a sztereotípiákkal, a tér szürkeségével és anonimitásával. A váratlan találkozás egy művésszel valamennyiünk számára egy kifejezetten pozitív élmény lesz. A művészi kifejezésmód szabadságának bárminemű elnyomását irracionálisnak tartjuk. Irracionálisnak tartjuk az áttekinthetetlen, korlátozó és tiltó szabályokat is, amelyek a busking-ra vonatkoznak Prága utcáin.

A fesztivált a busking nyilvánosság előtt történő bemutatásaként és egy lehetőségként értelmezzük az új, szabadabb és értelmes szabályok felállításaként a fellépők számára. Valószínűleg nem is kell említeni, hogy a busking talán valamennyi jelentő világvárosban hagyománnyal rendelkezik, és számos művész éppen busking-gal kezdte. Az olyan nevek mint Bob Dylan és Edith Piaf remélhetőleg elég erős érvként szolgálnak.

A PRAHA ŽIJE HUDBOU (Prágában él a zene) egy fesztivál, amelyre Prága utcáin kerül sor május 12. és 13. között, és amelynek célja támogatni az utcai művészetet, és két napra feléleszteni a nagyvárost egy kis zenével.

Játsszon a fesztiválon

A fesztivál partnereként az egyik fő színpad áll rendelkezésünkre Prága központjában (közvetlenül a Vencel téren). És mivel a zene az erős közösségről szól, Önöknek – a tagjainknak is esélyt szeretnénk adni. Itt jelentkezhetnek. Küldjék el részünkre a zenekaruk nevét, elérhetőségüket és hivatkozást a bandzone profilra vagy egy YouTube videóra. A szervezőkkel együtt kiválasztjuk a művészeket, akik május 12-én vagy 13-án játszani fognak a fesztiválon. A pódiumon egy komplett felszerelés áll majd rendelkezésre: 2 gitár hangosító berendezés, basszusgitár hangosító berendezés és dobfelszerelés. Elég, ha elhozza a hangszert és a dobverőket :).

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Kérjük várjon