Mutassa meg nekünk basszusgitáros képességeit, és nyerjen egy Mesa Boogie basszusgitár erősítő 26990 CZK értékben.

A nyereményjáték 2017. október 5-től május 31-ig tart.


A nyereményjáték feltételei

A nyereményjáték feltétele egy vonzó basszusgitár videó készítése. Teljesen mindegy, hogy ez a bemutató valamilyen boogie-boogie vagy igazi szaftos anyag. Az eredetiséget, játéktechnikát, a basszusgitárhoz mint olyanhoz való hozzáállást és a videó és a hang műszaki minőségét is fogjuk értékelni. Teljesítményével meg kell győznie a zsűrit, hogy a Mesa Boogie Subway D-800 erősítőnek egyszerűen az Ön basszusgitár ringjébe kell tartoznia.

A videó maximális hossza 90 másodperc

Az Ön alkotását szeretnénk hallani, illetve valamilyen eredeti módon előadott cover verziót. A zeneszám tartalmazhat ritmikus kíséretet, mivel tudjuk, hogy enélkül nincs groove. Ez azonban nem feltétel.

A nyereményjáték 2017. május 31-ig tart. A kiértékelésre az első májusi héten kerül sor, és a nyertesnek június 6-án adjuk át a nyereményt 20:00 órai kezdettel a basszus estélyen a Kytary.cz-Modřany-ban.


Hogyan vehet részt a versenyben?

1) Készítsen egy versenyvideót

2) a Videót tegye fel a Facebook profiljára

3) A „@” segítségével a videó leírásában jelölje meg a Kytary.cz Facebook oldalát, és egyúttal adja meg a #MesaBass2017 hashtag-et. A videó linkjét küldje el nekünk Facebook üzenetként a Kytary.cz profiljára.

4) Az első körben 10 versenyzőt választunk ki, akik videója felkelti az érdeklődésünket. Ez a 10 videó továbbkerül a 2. körbe, ahol egy basszus szakzsűri fogja őket értékelni. A 0-tól 10-ig terjedő skálán fogja pontozni a videókat, és a legtöbb összpontszámot megszerző videó nyeri meg a Mesa fejét.

TIPP: Ügyelni kell a Facebook hozzászólásaik adatvédelmi beállításaira. Szigorú beállítás mellett megtörténhet, hogy az Ön által megosztott tartalmat nem látjuk (ezért nem kezeskedhetünk).


A zsűri

A 10 legjobb videót a következő basszusgitárosok fogják értékelni:

Marek Bero

Richard Scheufler

Robert Balzar

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Kérjük várjon