MONO: A legbiztonságosabb gitártokok a piacon

A MONO gitár és basszusgitár tokok a legbiztonságosabbak, amit csak a hangszerének kívánhat. Ha gigbag-et keres, amely a puha tok valamennyi előnyét és kényelmét tömöríti, de egyúttal a kemény tok biztonsága után sóvárog, akkor a MONO az egyértelmű döntés az Ön számára.

Valamennyi MONO tok, tehát a Vertigo sorozat, amelyet láthattak már a videóinkban is, és a könnyített Sleeve sorozat, amely alapvető Headlock biztonsági elemmel van felszerelve. Ez a tok bezárásakor „lezárja” a hangszer nyakát egy stabil pozícióban, hogy az esetleges esés során ne sérüljön vagy törjön el.

MONO akusztikus és elektromos gitárokhoz
MONO basszusgitárokhoz
A Vertigo és Sleeve sorozat szintén erős alsó béléssel van ellátva, hogy védje a hangszer testét, beleértve a megfelelő tartót a hevederre (zár) is. A piacon jelenlévő más tokokkal szemben itt a hangszer behelyezését felülről oldják meg. A gitárt így kényelmesen behelyezi/kihúzza egy másodperc alatt.
A Vertigo tokoknak az alsó oldalon egy masszív „gumitalpa” van, amelyet nem véletlenül illetnek a „The Boot” elnevezéssel. Ugyanis ugyanebből az anyagból készülnek a valós munkalábbeli és katonai csizmatalpak is. Ez a masszív réteg leesés esetén függőleges helyzetben felfogja az ütközési energiát, és védi a hangszer testének alsó felét. A tok belső része ABS anyaggal van bélelve, amely felfogja az ütést a tok egész első és hátsó oldalán.
A MONO tokok felülete Sharkskin (cápabőr) anyagból készült. Ez nagyon ellenálló a súrlódásokkal szemben (láthatják a crashtest videóinkban is, hogy még az autóval betonon történő haladás sem töri át), egyúttal pedig védi a hangszert a heves eső során is.

MONO akusztikus és elektromos gitárokhoz

Ha rendkívül ellenálló tokot keresnek az akusztikus vagy elektromos gitárjához, válasszon a Vertigo sorozatból. Ha úgy gondolja, hogy néhány biztonsági elem nem olyan fontos, ennek ellenére egy megbízható és olyan tokot szeretne, amely egy igazi formatervezési nagyágyú, vessen egy pillantást a Sleeve tokokra.


MONO basszusgitárokhoz

A MONO basszusgitár tokok két fő csoportra oszlanak fel: a rendkívül biztonságos Vertigo, a biztonságos és modern formatervezett Sleeve. Válassza ki saját gigbag-jét, és bízza hangszerét a MONO fejlesztőinek gondjaira.


MONO & ukradenÝovoce - 1. rész


MONO & ukradenÝovoce - 2. rész


MONO & ukradenÝovoce - 3. rész

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Kérjük várjon