Tapasztalja meg a zenei elemi erő kirobbanását a Kytary.cz-n

A zenei elemi erő óriási hatalommal rendelkezik. Képes rá, hogy örökre megváltoztassa magának a zenésznek az életét, és képes kihatással lenni a rajongói egész generációjára. Ébressze fel az Önben szunnyadó eredeti és egyedi zenei elemi erőt. Segítünk Önnek kiválasztani a hangszert, amelynek segítségével bármit ki tud fejezni, amiről csak álmodik. Adjon szabad utat a kreativitása viharának, amely a kötetlen elemi erő hatalmával fog bírni.Gitáros elemi erő

A gitár az elmúlt 100 évben a világ legnépszerűbb hangszerei közé tartozik. A múlt században a gitárok lassacskán kezdték leküzdeni az akadályokat az egyes emberek, államok és rezsimek között is, ezért a gitáros elemi erő az egyik legerősebbnek tekinthető. Az is fontos, hogy gitáron valóban bárki elkezdhet játszani. Szeretné a kezébe venni a pengetőt, megtanulni az akkordokat és eljátszani bármit a pop, rock, folk vagy country zenéből? Vásároljon akusztikus gitárt. Szeretné felpörgetni az erősítőt és a húrok közé csapni? Vegye uralma alá az elektromos gitárt!
Az útmutatót a Hogyan válasszunk gitárt témára itt találja meg.
Robbants ki a gitáros elemi erőt!


Basszusgitáros elemi erő

A basszusgitár a világegyetem alapja. Standard módon összekapcsolja a zenekar ritmikus és melodikus részét, tehát abszolút pótolhatatlan. Általában véve a zenét groove, drive hangzással, elemi erővel és masszív hangzással gazdagítja. Az ütős hangszerekkel (vagy általában a ritmussal) együtt a groove az, ami rákényszeríti, hogy mozduljon és ugráljon a zenére. Hagyja, hogy magával ragadja a basszusgitáros elemi erő és egy egész életre szóló szenvedéllyel gazdagszik.
Az útmutatót a Hogyan válasszunk basszusgitárt témára itt találja meg.
Álmai basszusgitárját rögtön ki is választhatja itt.


Ritmikus elemi erő

A ritmus – a legrégebbi zenei megnyilvánulás, amelyet az emberiség ismer, és egyúttal az első zenei megnyilvánulás, amelyet az ember az életében más kisgyermekként ütés-veréssel fejez ki. A ritmikus elemi erő a DNS-ünkbe van kódolva, és akár kevés is elég ahhoz, hogy felélesszük. Ehhez szükségünk lesz egy dobfelszerelésre, vagy bármilyen perkussziós hangszerre.
Az ütős és perkussziós hangszerek kiválasztásánál itt adunk tanácsot.
Az ütős és perkussziós hangszerek itt vásárolhatók meg.


Billentyűs elemi erő

A zongora minden hangszerek hangszere, és aki megtanul rajta játszani, az megérti a zene alapelvét annak legtisztább formájában. A digitális zongorákon kívül, amelyek olcsóbbak, könnyebbek, praktikusabbak és egy kényelmesebb alternatívát jelentenek az akusztikus zongorákkal szemben, a billentyűs elemi erő felébreszthető az elektronikus keyboard-okon vagy szintetizátorokon is. Az, aki elektronikus zenét szeretne produkálni a számítógépen, MIDI billentyűzetet fog használni.
Az útmutatót a Hogyan válasszunk digitális zongorát témára itt találja meg. Az útmutató a keyboardok kiválasztásához itt olvasható el, és gond nélkül tud majd MIDI billentyűzetet vásárolni, miután elolvasta ezt az útmutatót.
A hangszerek közül a billentyűs szekcióban itt válogathat.


DJ elemi erő

Ez az egyik legvadabb elemi erő. Ha arról álmodik, hogy DJ lesz és bármilyen partit egy fergeteges partivá varázsol, mi sem könnyebb, mint kiválasztani egy DJ kontrollert és mindent bele. Természetesen szívesen segítünk a választásnál.
A Hogyan válasszunk DJ felszerelést? itt olvasható.
A komplett DJ áruválasztékot itt találja.


A hangzás elemi ereje

A zenei produkció nemcsak a hangszeren történő játékról szól, hiszen ha nem lennének azok, akik a zenét felveszik, hangosítják és közvetítik a hallgatóknak, akkor életünk végéig arra lennénk utalva, hogy a tábortűz mellett játsszunk (persze ez ellen sincs semmi kifogásunk). Minden a hangzás iránt rajongónak, aki szeretné felvenni saját alkotását, segítünk felszerelni házi stúdióját A-tól Z-ig. Segítünk a zenei elemi erőnek szabad áramlást és rendes hangosító berendezést biztosítani.
A Hogyan szereljünk fel egy otthoni stúdiót? témájú útmutató itt található.
Azt, hogy Hogyan válasszunk klasszikus gitárt, itt tudhatja meg.
Ha szeretné tudni, hogy mi mindent foglal magába a hangzás kategória, itt ezt megtudja.

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Kérjük várjon